WORDPRESS SUPPORT & BEHEER

WordPress is een open source CMS. Hierdoor is de software constant in ontwikkeling, wat betekent dat je automatisch meeloopt met de nieuwste ontwikkelingen. Gevolg hiervan is dat er elke 3 tot 5 maanden een update beschikbaar is. Daarnaast zijn er ongeveer 10 keer per jaar beveiligingsupdates beschikbaar. Deze beveiligingsupdates zijn noodzakelijk om te voorkomen dat jouw website wordt geïnfecteerd en daardoor slecht of niet bereikbaar is.

Plugins:
Om je WordPress website te verreiken met extra functies, kun je diverse plugins laden. Deze zijn online beschikbaar, en zijn zowel gratis en tegen betaling beschikbaar. Deze stukjes software zijn ook onderhevig aan updates, welke regelmatig beschikbaar komen. Het kan gebeuren dat de ontwikkeling van een bepaalde plugin wordt stopgezet, waardoor je op zoek moet naar een nieuwe plugin met dezelfde functionaliteiten.

Thema:
WordPress staat bekend om het makkelijk laden en het opzetten van de vormgeving. Diverse thema’s zijn gratis beschikbaar. Wil je meer investeren in je website, dan zijn verschillende thema’s al beschikbaar vanaf 45 euro. Echter, elk thema heeft zijn eigen manier van beheren. Wij werken hiervoor met elementor en Hello. Vanuit dit thema kunnen wij elke vormgeving maken die wenselijk is. Ook thema’s krijgen periodiek met een update te maken.

Beveiliging:
Het beveiligen van je WordPress-website is zeer belangrijk. Veel mensen denken hier echter pas aan als het te laat is; ze zijn dan alle gegevens kwijt en worden misschien zelfs geblokkeerd door Google vanwege de SPAM.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

SUPPORT & BEHEER

Up-to-date en support vanaf €30,- per maand.