Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie ook een website hosten?

Uiteraard, als wij een WordPress website in beheer nemen dan verzorgen wij ook de webhosting.

Wat zijn de kosten voor webshosting?

Jaarlijks kun je je website bij ons hosten vanaf 65 euro per jaar. In de meeste gevallen is dat voldoende.

Mocht je speciale wensen hebben dan komen wij met een passend voorstel. Mogelijke wensen:

  • je wil een eigen server
  • je hebt veel site traffic
  • je hebt een grote website met veel content

 

KAN IK BIJ JULLIE OOK EEN DOMEIN REGISTREREN?

Uiteraard kun je bij ons je domein registreren. Zo heb je alles centraal bij ons geregeld. Je domein, de webhosting en het beheer.

IK WIL AL MIJN DOMEINEN BIJ ÉÉN PARTIJ ONDERBRENGEN, KAN DAT OOK BIJ JULLIE?

Wij kunnen al je domeinen beheren. Zo heb je al je domeinen bij één adres.

KUNNEN JULLIE MIJ ADVISEREN OP HET GEBIED VAN SEO (ZOEKMACHINE OPTIMALISTATIE)?

Wij kunnen zorgen dat je website optimaal wordt ingericht. Wij kijken dan naar laadsnelheid, toevoegen van SEO tags, etc. Je kan dat prima zelf als wij je op weg helpen. Tevens voegen wij Google Analytics toe, zodat je inzicht krijgt in je website bezoekers.

SEO COACH

Elk kwartaal kunnen wij je bezoekers en de conversie bespreken en en adviseren wij waar je eventuele aanpassingen kan doorvoeren voor een beter resultaat in Google.

IK HEB AL EEN ONTWERP VAN DE WEBSITE. KUNNEN JULLIE DEZE IN WORDPRESS OPMAKEN?

Geen enkel probleem, wij kunnen de vertaling van je ontwerp maken.

KUNNEN JULLIE DE CONTENT VAN DE WEBSITE BEHEREN?

Wij ontvangen van klanten regelmatig een mailtje om de content te plaatsen op de website. Geen enkel probleem, hierover zijn prima afspraken te maken. Zo is een mailtje genoeg om weer verder te gaan met je dagelijkse werkzaamheden. Informeer naar de mogelijkheden.

Waarom moet ik mijn WordPress website door jullie laten updaten?

WordPress is een open source CMS. Hierdoor is de software constant in ontwikkeling, wat betekent dat je automatisch meeloopt met de nieuwste ontwikkelingen. Gevolg hiervan is dat er elke 3 tot 5 maanden een update beschikbaar is. Daarnaast zijn er ongeveer 10 keer per jaar beveiligingsupdates beschikbaar. Deze beveiligingsupdates zijn noodzakelijk om te voorkomen dat jouw website wordt geïnfecteerd en daardoor slecht of niet bereikbaar is.

Wij maken regelmatig een backup van je WordPress website, zorgen dat plugins met elkaar blijven werken. Monitoren je website op SPAM, veiligheid en updates.

Kunnen jullie mijn WordPress website in beheer nemen?

Wij kunnen je WordPress website in beheer nemen. Echter dit kan alleen als wij de website hebben gebouwd. Hierdoor hebben wij maximaal beheer en controle over je website. Wij kunnen je website makkelijk ombouwen naar een voor ons veilige omgeving en template. Je bent dan ook weer volledig up to date. Informeer naar de mogelijkheden.