Zoekmachine optimalisatie.

Wij bieden een-op-een SEO-coaching voor een zzp-er of het mkb.
We helpen je de basisbeginselen van zoekmachine-optimalisatie te begrijpen en hoe je dit op je website kunt toepassen. De coaching is bedoeld voor beginners of mensen met beperkte SEO-kennis.
Je vindt tal van goede, gratis SEO-adviezen online, als je weet waar je moet kijken en wie je kunt vertrouwen. Dus wat doen wij anders? We geven je niet alleen algemeen advies tijdens de een-op-een sessie, maar ook specifieke, bruikbare strategieën die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw website.
Voordat we aan de slag gaan, zullen we je website bekijken (gratis).
Mochten wij delen van je website zien die moeten worden verbeterd, dan kunnen we bespreken wat er ontbreekt, waarom het belangrijk is en hoe je dit kunt oplossen.

Wat kan een SEO coach jouw bieden?

1 op 1 SEO-coaching. Dat kan een eenmalige oproep zijn of geplande sessies per maand of elke 3 maanden.
Voor succesvolle online marketing moet elke website de basisprincipes van SEO goed begrijpen. Zonder een solide basis kun je niet beginnen met het opbouwen van succes. Omdat het kennisniveau van elke persoon en de behoeften van elke website varieert, is het moeilijk om een one-size-fits-all prijs in te stellen voor SEO-coaching. Na een kennismakingsgesprek kunnen wij samen bepalen wat voor traject er bij jouw past

SEO coaching, eenmalig of frequent?

We zijn flexibel. Als je elke maand een beetje wilt doen en wilt zien hoe het gaat, zullen we met je samenwerken om dat te realiseren. Als u in korte tijd serieuze inspanningen wilt leveren op het gebied van SEO, kunnen we u daar ook mee helpen.

Wat levert jouw dit op?

Je hebt meer inzicht in wat SEO is en wat het voor je kan doen, zoals inzicht in je bezoekers statistieken. Je gestelde doelen. Je kunt daar naar handelen.

Ben jij meer van de Doe het zelf SEO?

Als je doe-het-zelf SEO eens zonder coach wilt proberen, zijn hier enkele van de beste bronnen om uit te checken.