Kuhler Bestel APP: 
EEN KRACHTIGE BESTELAPP OM AL UW BESTELLINGEN TE BEHEREN

KUHLER is een B2B APP waarmee klanten met elk gewenst apparaat zeer eenvoudig jouw producten kunnen bestellen. Als leverancier heb je in één oogopslag overzicht van alle bestellingen.

NIET IN DE APPSTORE

De APP is een mini website welke volledig werkt als een APP (progressive webapp). Hierdoor makkelijk aanpasbaar en te koppelen aan je website.

VOOR WIE?

KUHLER is ideaal voor bijvoorbeeld horeca toeleveranciers die dagelijks meerdere bestellingen van verschillende klanten ontvangen.

HOE WERKT HET?

Wij richten de APP in met jouw producten en in jouw huisstijl. Als we de APP uitgebreid hebben getest, stuur jij je klanten een bericht dat ze voortaan ook jouw super handige APP kunnen gebruiken om bestellingen te doen.

EENVOUDIG IN GEBRUIK?

Makkelijker kan bijna niet. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de APP. Assortiment aanpassen, klanten toevoegen, korting op producten, levertijden wijzigen? Je regelt het eenvoudig allemaal zelf vanuit Kuhler.

KUHLER is:

  • Een extra verkoopkanaal voor jouw producten;
  • Super makkelijk voor je klanten;
  • Zeer eenvoudig in gebruik;
  • Niet duur;
  • Op alle apparaten te gebruiken;
  • Met Exact en andere boekhoudsystemen te koppelen;
  • Ideaal voor jouw als leverancier en je klanten!

WAT KOST HET?

Al vanaf €75 per maand.

Bel of mail ons, we komen graag langs voor een kennismaking.

Altijd weer die administratie

“Wij werken keihard aan ons bedrijf en vooral de administratie kost heel veel tijd. Sinds wij Kuhler gebruiken heb ik veel meer tijd voor de leuke kant van ondernemen.”

Leveranciers over KUHLER

Ik heb meteen 9 webshops!

“Negen van onze vestigingen gebruiken de app om direct bij het hoofdkantoor in te kunnen kopen. Daarnaast hebben alle vestigingen een webshop die ook vanuit Kuhler beheerd wordt. Het scheelt mij enorm veel tijd nu ik de vestigingsmanagers niet meer dagelijks aan de lijn heb.”

Barbara van Son, Sushi Time

Zelfs ik snap het

“Ik ben een digibeet maar het leek mij wel erg gaaf om een eigen app te hebben. Kuhler was voor mij een uitkomst, en ik heb niets nieuws hoeven leren. Mijn klanten en vrienden bestellen én betalen hun ovenschotels nu via mijn app!”

Kitchen Coach