020 846 93 55 info@studiowaterloo.nl

WAT IS KUHLER?

KUHLER is een APP waarmee klanten met elk gewenst apparaat zeer eenvoudig jouw producten kunnen bestellen en betalen. Als leverancier heb je in één oogopslag overzicht van alle bestellingen.

VOOR WIE?

KUHLER is ideaal voor leveranciers die dagelijks meerdere bestellingen van verschillende klanten ontvangen.

HOE WERKT HET?

Wij richten de APP in met jouw producten en in jouw huisstijl. Als we de APP uitgebreid hebben getest, stuur jij je klanten een bericht dat ze voortaan ook jouw super handige APP kunnen gebruiken om bestellingen te doen.

EENVOUDIG IN GEBRUIK?

Makkelijker kan bijna niet. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de APP. Assortiment aanpassen, klanten toevoegen, korting op producten, levertijden wijzigen? Je regelt het eenvoudig allemaal zelf vanuit Kuhler.

 

APP EN WEBSHOP?

Jazeker! Het is niet meer nodig om naast de APP ook nog een aparte webshop te hebben. Kuhler kan namelijk ook direct als webshop in jouw eigen website ingeladen worden.

ALLE APPARATEN?

KUHLER werkt op alle apparaten inderdaad. Je klanten kunnen via hun smartphone, tablet of pc bestellen.

KUHLER is:

  • Een extra verkoopkanaal voor jouw producten;
  • Super makkelijk voor je klanten;
  • Zeer eenvoudig in gebruik;
  • Niet duur;
  • APP en Webshop in één;
  • Op alle apparaten te gebruiken;
  • Eenvoudig aan administratiesystemen te koppelen;
  • Ideaal voor jouw als leverancier en je klanten!

WAT KOST HET?

In verhouding tot andere bestel APP’s is KUHLER zeer voordelig.

Bel of mail ons, we komen graag langs voor een kennismaking.

Leveranciers over KUHLER

Ik heb meteen 9 webshops!

“Negen van onze vestigingen gebruiken de app om direct bij het hoofdkantoor in te kunnen kopen. Daarnaast hebben alle vestigingen een webshop die ook vanuit Kuhler beheerd wordt. Het scheelt mij enorm veel tijd nu ik de vestigingsmanagers niet meer dagelijks aan de lijn heb.”

Barbara van Son, Sushi Time

Zelfs ik snap het

“Ik ben een digibeet maar het leek mij wel erg gaaf om een eigen app te hebben. Kuhler was voor mij een uitkomst, en ik heb niets nieuws hoeven leren. Mijn klanten en vrienden bestellen én betalen hun ovenschotels nu via mijn app!”

Kitchen Coach

Altijd weer die administratie

“Wij werken keihard aan ons bedrijf en vooral de administratie kost heel veel tijd. Sinds wij Kuhler gebruiken heb ik veel meer tijd voor de leuke kant van ondernemen.”

phonelink

Alle apparaten

Je klanten kunnen via hun smartphone, tablet of pc bestellen.

favorite

Favorietenlijst maken

De klant kan jouw producten aanmerken als favoriet zodat hij deze snel weer kan bestellen.

perm_device_information

Altijd de laatste productgegevens

Jouw wijzigingen in productgegevens worden direct aan de klant doorgegeven.

De APP voor je klanten

autorenew

Herbestellen

Een oudere bestelling opnieuw plaatsten is heel eenvoudig. Dat scheelt natuurlijk heel veel tijd. Sterker nog, een klant kan zijn bestelling op herhalen zetten zodat deze automatisch wordt klaargezet op vooraf gekozen dagen of tijdstippen.

autorenew

Bestelgeschiedenis

De klant kan alle bestellingen die via de app zijn gemaakt altijd inzien.

check_circle

Klik en klaar

Door onze slimme zoekmachine en de favorietenlijst kan de klant zijn bestelling snel voorbereiden en nog sneller plaatsen. Een paar keer klikken en klaar!

phonelink

Web App én Webshop

Kuhler is niet alleen een super app, maar kan ook direct als webshop in jouw eigen website ingeladen worden.

loyalty

Op jouw domein

Kuhler draait gewoon op jouw domein. Kies bijvoorbeeld voor een subdomein als http://app.domeinnaam.nl, en link eenvoudig door vanaf jouw huidige website naar de bestel app.

local_shipping

Levertijden

Het systeem houdt rekening met jouw levertijden. Voor 5 uur ’s ochtends besteld en nog dezelfde dag in huis? Na 6 uur ’s avonds bestellen en de volgende dag voor de lunch afgeleverd? Kies de instellingen die bij jouw bedrijf passen en houdt de klant tevreden!

thumb_up

Acties

Al jouw producten zijn binnen de Kuhler app meteen inzetbaar als actiemiddel. Kortingen op een product, een tweede gratis, of 10% korting bij bestellingen boven een bepaald bedrag, de klant ziet jouw aanbiedingen direct op het beginscherm van de app!

De APP Voor jou…

add_shopping_cart

Bestellingen

De app toont alle bestellingen in een duidelijk overzicht. Per bestelling is de status aan te passen en deze wijzigt zich dan ook in de app bij de klant. Directe communicatie dus, zo weet iedereen waar ze aan toe zijn.

history

Klanten

Nieuwe klanten toevoegen, wijzigingen doorvoeren, toewijzen aan specifieke producten en aan- of uitzetten: je regelt het zelf vanuit Kuhler. Het systeem is direct te koppelen aan bestaande ERP- of administratiesystemen zoals Exact Online waardoor al jouw klanten in één keer in Kuhler in te lezen zijn. Je houdt van elke klant een bestelgeschiedenis bij en je zou zelfs direct voor de klant kunnen bestellen.

clear_all

Producten

Je kunt zelf jouw producten wijzigen, nieuwe producten toevoegen, toewijzen aan specifieke klanten of producten aan- of uitzetten. Ook voor al jouw producten geldt dat deze in één keer in te lezen zijn vanuit een bestaand ERP- of administratiesysteem.