DE(WordPress)STUDIO

Wij zijn een full service webstudio. Wij ontwikkelen, ontwerpen en realiseren Wordpress websites & webshops die bijdragen aan het verbeteren van uw succes als ondernemer. Dat kan door het bouwen van een gebruiksvriendelijke webshop of webapp die u een succesvol, extra verkoopkanaal bieden. Of door middel van het zorgen voor een goed vindbare website waarmee u meer leads genereert.

ONZE VISIE

Mobiele technologie zal in de toekomst een nog belangrijkere rol spelen. Dagelijks verrichten we meer en meer handelingen met de smartphone. We gebruiken de mobiel (nu nog) voornamelijk voor enkelvoudige handelingen als communiceren, informatie verzamelen, regelen van administratieve zaken, om aan- en verkopen te doen etc. De consument loopt in deze ontwikkeling voor op het zakelijk gebruik van de smartphone. Maar dat gaat snel veranderen. De beschikbare technologie kan nu al worden ingezet om diverse processen binnen ondernemingen op de mobiel uit te voeren en te beheren.

Zo gebruiken enkele van onze klanten zoals Sushi Time en Oma Bobs onze Kuhler Bestel App . Een zeer gebruiksvriendelijke app waarop klanten bestellingen kunnen plaatsen welke automatisch worden afgehandeld en administratief worden verwerkt. De app geeft in één oogopslag een overzicht van de orders, de voorraadsituatie en administratie. Dat is in een notendop waar Studio Waterloo zich op richt. Het ontwikkelen van zeer gebruiksvriendelijk online tools die bedrijfsprocessen vereenvoudigen en bijdragen aan uw succes.

ONLINE MARKETING

U wilt meer bezoekers op uw website? Wilt u het aantal verkopen op uw webshop verhogen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Op basis van uw doelstellingen maken wij een gedegen analyse van de middelen en komen zo tot een effectieve online marketingstrategie.

Bel of mail ons, we komen graag langs voor een kennismaking.